Chp Parti Okulu Eğitimleri Selçuk’ta Da Başladı

CHP Parti Okulu tarafından başlatılan 'üye temel eğitimi' Selçuk'ta verilmeye başlandı. Eğitim sonunda CHP Genel...

CHP Parti Okulu tarafından başlatılan 'üye temel eğitimi' Selçuk'ta verilmeye başlandı. Eğitim sonunda CHP Genel Merkezi onaylı sertifika verilecek olan üyelerin, daha sonra alacakları görevlerde daha donanımlı olması hedefleniyor.

CHP Selçuk parti binasında 25 üyeyle başlayan eğitimin her ay gerçekleştirileceği belirtildi. Eğitim kapsamında partili üyelere, temel siyasi bilgiler ve ekip olabilme, sosyal proje yapabilme ve uygulama, her konuda bilgi beceri sahibi olmaları ile çok sayıda projeler ile halkla sorunları paylaşma, halkın sorunlarını çözebilme konularında ayrıntılı bilgiler verilecek.

Reklam
Reklam

Selçuk'ta başlayan eğitimin açılışında konuşan CHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel, eğitimin önemini işaret ederek, "Eğitimin amacı halkın iktidarını, halkla birlikte kurmaktır. Ülkemizin AKP hükümetince sürüklendiği karanlık ve çıkmaz yolun farkına varan, yeter artık diyen her vatandaşımızı, her bir partilimizi her ay verilecek olan bu temel eğitimleri almaya davet ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz