Chp Parti Okulu Ödemiş’te Faaliyetlerine Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), üyelerin temel siyasi eğitimden geçirilmesini hedefleyen projesi “CHP Parti Okulu” Ödemiş’te...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), üyelerin temel siyasi eğitimden geçirilmesini hedefleyen projesi “CHP Parti Okulu” Ödemiş’te üç gün sürecek çalışmalarına başladı.

CHP İzmir İl Örgütü’nden gelen 5 eğitmen tarafından 35 üyeye gün boyunca farklı konularda eğitim verildi. Eğitimlere cumartesi ve pazar günleri 09.00-17.00 saatleri arasında Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi salonunda devam edilecek.

Seminerde ilk olarak eğitmen İbrahim Koç tarafından CHP tarihi, İlkay Köse tarafından CHP programı, Fatma Çağlar tarafından da CHP tüzüğü dersleri verildi. Öğleden sonraki oturumda eğitmen Metin Demirkaya, halkla ilişkiler ve iletişim alanında bir sunum yaptı. Üyelerle soru cevap şeklinde gerçekleşen sunumda Demirkaya, konuşma tarzı ve vücut dilinin önemine vurgu yaptı.

Reklam
Reklam

CHP Parti Okulu kapsamında, program süresince sosyal demokrasi, insan hakları, kadın-erkek eşitliği ve sosyal proje yönetimi konularında eğitim oturumları düzenlenecek. Sosyal proje hazırlanması uygulamalı olarak anlatılacak. Projelerin sunumları ve bu sunumlar üzerinden değerlendirme yapılacak. Sunumlar sonucunda CHP üyeleri testten geçirilecek ve üç gün süren eğitim faaliyetinin değerlendirmesi yapılacak. Eğitim sonucunda başarılı olan üyelere sertifika da verilecek.

Parti içi disiplin ve partinin ürettiği politikaların iyi anlaşılarak halka anlatılması açısından eğitimin son derece önemli olduğunu ve CHP Genel Merkezi’nin eğitim faaliyetlerine son dönemde ağırlık verdiğini belirten CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Parti Okulu’nda oturumların çok verimli geçtiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: