Chp Parti Okulu Ödemiş'te Farklı Etkinliklere Hazırlanıyor

CHP Ödemiş İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Parti Okulu kapsamında oluşturulan proje grupları, çalışmalarına başladı....

CHP Ödemiş İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Parti Okulu kapsamında oluşturulan proje grupları, çalışmalarına başladı. Bu gruplar Ödemiş ilçe merkezinde ve köylerinde sosyal projeler gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Bu projelerden birisi de, 13 Ocak 2013’te Ödemiş’in sosyoekonomik açıdan zayıf köylerinden biri olan Orhangazi köyünde gerçekleştirilecek. CHP üyeleri Onur Bacak, Özay Kaptan, Mehmet Kiremitçi, Mehmet Türk, Fahri Sayat, Hamdi Halis, Gülcan Seven, Hasan Bilgi, ve Süleyman Çoban tarafından geliştirilen proje kapsamında, Orhangazi köyünde eğlence düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Etkinlikle ilgili bilgi veren proje sözcüsü Onur Bacak, “CHP Parti Okulumuzda geliştirdiğimiz proje kapsamında ilçemizin en zor şartlara sahip köylerinden biri olan Orhangazi köyümüzde halkımızın katılımıyla bir eğlence organize edeceğiz. Bu eğlence kapsamında köy halkımıza çeşitli hediyeler vererek, güzel bir gün geçirmelerini sağlamaya çalışacağız. Köy muhtarlığımızla bu konuyla ilgili görüştük. Okulumuzun bahçesinde gün boyunca sürecek eğlence ile sosyal hayattan uzak kalan köyümüzün yalnız olmadığını bilmelerini istiyoruz. Çocuklara elma şekeri, pamuk şekeri gibi ikramlarımızın yanında başka güzel sürprizler de olacak. Orhangazi köyümüzle başlayacağımız bu etkinlikleri ilçemizin diğer köylerine de yayıp sosyal hayatı biraz olsun hareketlendirmek istiyoruz. Bu konuda duyarlı halkımızı da Orhangazi köyümüzdeki etkinliklerde hep birlikte olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

CHP Parti Okulu kapsamında güzel sosyal projelerin oluştuğunu da sözlerine ekleyen Bacak, yeni dönem parti okulu kayıtlarının da başladığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: