Chp Parti Okulu'nun 7.'si Soma'da Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından yürütülen ve Soma İlçe Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Parti...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından yürütülen ve Soma İlçe Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Parti Okulu'nda eğitimler başladı.

CHP tarafından parti içi kültür ve kimlik birliği yaratmak, partilileri ortak dil, ortak söylem ve ortak paydada buluşturmak ve parti içi örgüt yapısını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Parti Okulu'nun 7.'si, Soma ilçesinde start aldı. Aqua Park'ta dün başlayan ve 3 gün sürecek olan eğitimlerde, her 5 kişiye bir eğitmen eğitim veriyor. 09.00 -17.00 saatleri arasında gerçekleşen eğitimlere CHP İlçe Teşkilatı üyeleri katılıyor.

Reklam
Reklam

CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Soma İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de parti okulunun ilk gününde hazır bulundu. Parti okulunun açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kaplan, Soma'daki 7. Manisa eğitiminin startının "Parti Okulu, İktidarın Yolu" sloganıyla başlattıklarını belirterek, il genelinde toplamda bin 600 üyenin eğitime alınmasını hedeflediklerini ifade etti. Kaplan, "Parti okulumuzdaki eğitimler sonucunda daha özgüvenli, daha bilinçli, ekip çalışmasına yatkın, demokratik ve iktidar olacağına inanan bir nesil yetiştirmek. Eğitimlerin 3 ana maddesi duyarlılık, devamlılık ve disiplin" dedi.

"2014 Manisa Bizim" sloganıyla yola çıktıklarını da sözlerine ekleyen Kaplan, 2014'te Soma ilçesi de dahil olmak üzere bütün yerlerde CHP bayrağını belediyelere dikeceklerini kaydetti.

CHP İlçe Başkanı Bayramoğlu ise, 3 gün sürecek Parti Okulu'nun devamının da geleceğini umduğunu, genel merkezin belirlediği çözüm önerilerinin halka anlatılması noktasında daha eğitimli üyelerin yetişmesi için bu okulun çok önemli olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: