Chp Pasinler’de Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okuttu

Erzurum’un Pasinler ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pasinler İlçe Teşkilatı Cuma namazı öncesi mevlidi şerif...

Erzurum’un Pasinler ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pasinler İlçe Teşkilatı Cuma namazı öncesi mevlidi şerif okutturdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pasinler İlçe Teşkilatı Pasinler’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü ve 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günün 98. yıldönümü nedeniyle şehitler için Pasinler’in tarihi camilerinden Yeni Cami’de Cuma namazı öncesi mevlidi şerif okutturuldu. Mevlidi şerifi cami imam hatibi Murat Erdoğan ve Orhan Subaşı okudu.

Cumhuriyet Halk Partisi Pasinler İlçe Başkanı Özer Pehlivan, “Parti olarak bugün Cuma namazı öncesinde gerek 95 yıl önce ilçemizde şehit düşen askerlerimize ve 18 Mart Pazartesi günü 98. yıl dönümünde Çanakkale Şehitlerini anma günü dolayısıyla bu topraklar için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimiz için mevlidi şerif okutturduk” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz