CHP Sakarya Milletvekili Özkoç:

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, vatandaşların sorunlarında parti ayrımı gözetmeyeceğini belirterek, "Tüm milletvekili arkadaşlarımla konuşur çözüm için çabalarım" dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, vatandaşların sorunlarında parti ayrımı gözetmeyeceğini belirterek, "Tüm milletvekili arkadaşlarımla konuşur çözüm için çabalarım" dedi.

Özkoç, Artvin Sanayi Sitesi ve Dörtyol Sanayisi'ne giderek esnafları ziyaret etti.

Burada konuşan Özkoç, kentte yaşanan sorunların çözülmesinin her siyasi partinin sorumluluğu olduğunu anlattı.

Özkoç, "Parti ayrımı gözetmeden bütün Sakaryalıları ziyaret eder ve onları dinlerim. Bir sıkıntı varsa çözüm için parti ayrımı gözetmeksizin tüm milletvekili arkadaşlarımla konuşur çözüm için çabalarım. Çünkü ben Sakarya'nın milletvekiliyim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Esnafların sorunlarını çözmek için gerekli kişilerle görüşeceğini vurgulayan Özkoç, şunları söyledi:

"Biz CHP olarak her zaman sizin yanınızdayız. Toplanın ve bütünleşin. Siz birlikte olduğunuz sürece buraya gelmeyecek siyasetçi, size kayıtsız kalacak yetkili olamaz. Ben milletvekiliniz olarak sorunlarınızı gerekli yerlerde dile getirmeye özen gösteriyorum. Bizler ekmek davanıza sonuna kadar saygı duyuyor ve sahip çıkıyoruz. Ben bu konuyu hem sayın valimize hem de sayın büyükşehir belediye başkanımıza ileteceğim. Bu konuda size bir çözüm bulunmasını isteyeceğim."

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: