CHP Sakarya Milletvekili Özkoç:

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, şehrin sorunlarına odaklanıp, bu sorunları çözmek için mücadele vermek istediklerini söyledi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, şehrin sorunlarına odaklanıp, bu sorunları çözmek için mücadele vermek istediklerini söyledi.

Beraberindeki heyetle Taksi-Dolmuşçuları Kooperatifi'ni ziyaret eden Özkoç, esnafın sorunlarını dinledi. Özkoç, Sakarya'daki sorunların çözümü noktasında mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

"Belediyecilik proje oluşturma işidir" diyen Özkoç, şunları söyledi:

"2004'teki adaylığımda kitap bastıran tek kişi bendim. O süreçte bana kimse bu projeleri nasıl gerçekleştireceksin diye sormadı. Kaçak binalar gibi bireysel menfaatleri niteleyen sorular haricinde bir soruyla karşılaşmadım. Oysa ki kıymetli şehrimizin sorunları üzerine odaklanıp mücadele etmeliyiz.

Reklam
Reklam

İsteyince çözülmeyecek sıkıntı yok. Sesinizi yankılanarak duyurmanın en iyi yolu birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Bunun karşısında durabilecek hiçbir güç yoktur. Aksi halde 4 dönem seçtiklerinize soru dahi sormazsınız, bugünkü duruma düşersiniz. Katlı pazar yeri esnafı birlik içinde olsaydı, şu anda orada yürüyen merdivenler olurdu. Dolmuşçular da aynı.

Belediyecilik her krizden bir proje üretme işidir. Belediyecilik sen şu partidensin ben bu partidenim demekle olmaz. Gelecekte çocuklarımız seni 'Allah razı olsun' diyerek anmalı. Bu aktardığınız sorunlarla ilgili üzerime düşeni yapacak ve gerekli görüşmeleri gerçekleştireceğim."

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: