CHP Sarıkaya İlçe Başkanı Dinçsoy, güven tazeledi

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde yapılan CHP İlçe Kongresi'nde Hüseyin Dinçsoy güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.Sarıkaya Belediyesi...

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde yapılan CHP İlçe Kongresi'nde Hüseyin Dinçsoy güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Sarıkaya Belediyesi Düğün Salonunda yapılan kongreye CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, MHP İlçe Başkanı Ömer Açıkel, DP ilçe Başkanı Adnan Şahin ve partililer katıldı. Kongrede partinin gelir gider tablosu okunup onaylandıktan sonra tek listeyle yapılan seçimde delegenin oyunun tamamını alan CHP Sarıkaya ilçe Başkanı Hüseyin Dinçsoy, tekrar başkanlığa seçildi.

Reklam
Reklam

Seçim sonrası bir konuşma yapan Dinçsoy, kendisine ve ekibine güvenen partililere teşekkür etti. CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan’da 2002 yılından buyana Yozgat’ta iktidar partisinin milletvekili sayısını ve oyunu artırarak devam ettiğini, buna rağmen il ve ilçelerde devletin imkanlarından ve yatırımlarından aldığı payın giderek düştüğünü söyledi. Başkan Kaytan, "Bizler kadrolarımızı yenileyerek ve kongrelerimizle yenilenerek iktidara doğru ilerlemeye gayret edeceğiz ve Yozgat ve ilçelerinin bu geri kalmışlık yapısını kıracağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: