CHP seçim sonuçlarını böyle izliyor

Genel Seçimlere ilişkin ilk sonuçların gelmeye başlamasıyla birlikte CHP Genel Merkezi’nde heyecan yaşanıyor.

CHP seçim sonuçlarını Parti Genel Merkezi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde büyük bir heyecanla izliyor.Milletvekili Emrehan Halıcı başkanlığında oluşturulan büyük bir ekip seçim sonuçlarını anı anına izliyor. Parti Genel merkezinin bahçesine dev bir ekran kuruldu. Vatandaşlar da dev ekrandan seçim sonuçlarını izliyor. CHP örgütünün geçtiği sonuçlara göre partinin şu andaki oy oranı yüzde 27..

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/chp-secim-sonuclarini-boyle-izliyor/8008/204472/)

CHP Genel Merkezi’nin giriş katında da kurulan dev ekrana CHP’nin intranetine gelen ilk sonuçlar anında yansıtılıyor. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Hurşit Güneş ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil de seçim sonuçlarını partinin giriş katında partililerle birlikte takip ediliyor. Çıkan illerde CHP önde ise alkışlarla karşılanıyor. En çok alkışlanan il Tunceli. Tunceli'de CHP 2 vekil çıkarıyor gözüküyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan, CHP Genel Merkezi’nde de bir “balkon konuşması” hazırlığı yapılıyor. CHP Genel Merkezi’nin ikinci katındaki balkona bir kürsü kurulduğu gözlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun buradan bir konuşma yapabileceği ifade ediliyor.