CHP Serdivan da Atilla Albuyur’la bir yere gelemez

Haluk Akbay CHP İl başkanlığına gönderdiği bir dilekçe ile Serdivan belediye başkan aday adaylığından çekilme kararı aldı.

Haluk Akbay’ın Çekilmesi benim içinde büyük sürpriz oldu.

Bu kadar tecrübeli biri neden aday adaylığından çekilmek zorunda kaldı.

Serdivan’da Ak Partiye karşı etkili mücadele yapan, İlçe Başkanı olan Haluk Akbay’ın çekilmesi beni de üzdü.

Haluk Akbay’la çok uzun süren bir dostluğumuz vardır.

CHP yasaklı dönemden çıktıktan sonra Selçuk Gediklinin İl başkanı olduğu zaman Haluk Akbay önce İl yönetiminde daha sonra da İlçe Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra, SHP ve CHP birleşmesinden sonra yapılan seçimde yine Selçuk Gedikli başkanlığında oluşan yönetimde birlikte çalıştık.

Reklam
Reklam

Selçuk Gedikli’nin İl başkanlığında Haluk Akbay İl Başkan yardımcı, Yüksel Büyükakten Eğitim Sekreteri ve ben ise İl Sekreteri olarak görev yapmıştık.

Haluk Akbay gibi tecrübeli bir başkan bulmak bu zamanda zordur.

Haluk Akbay’ı bu sabah telefonla aradım. Kendisi ile uzun uzun konuştuk.

Haluk abi bu istifa neden diye sorduğumda, bana verdiği cevap!

Gönül verdiğim partimin zarar görmesini istemediğim için aday adaylığından çekildim dedi.

Haluk Akbay CHP Serdivan’da 3200 oyu vardı, milletvekili seçimde bu oy biraz artırmıştı, ben ilçe başkanı olduğum zaman Serdivan da ilçe yönetimi ile birlikte ortaya koyduğumuz projeler Serdivan halkı tarafında olumlu karşılanmaya başlanmıştı dedi.

İl Başkanı Yüksel Büyükakten ile ilgili sıkıntılarından söz etti.

Yüksel Büyükakten İl başkanı olduktan sonra Atilla Albuyur Serdivan Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu ve Yüksel Büyükakten tarafından teşvik edildiğinden söz etti.

İstifamı kesinlikle geri almam diye de dile getirdi.

Bana göre Serdivan da CHP peşinen kaybetmiştir.

Reklam
Reklam

Atilla Albuyur’la Serdivan bir yere gelemez.

Ben kendisi kısa bir süre içinde tanıdım.

Atilla Albuyur kendi içinde egoları olan bir yapıya sahiptir.

Her şeyin en iyisi ben bilirim havasında gezen biri.

Bunu onunla sosyal paylaşım sitesinde yapmış olduğumuz bir yazı dolaysıyla anladım ve kendisi arkadaşlıktan sildim ve çıkardım.

Ben ben diye başlayan, Bir insan “Ben….’’ ile başlayan çok fazla kuruyorsa, kendisini büyük, kocaman gösterip kendisiyle ile ilgili böbürlenip duruyorsa da “Ben şunu yaptım, bunu yaptım, şu okullarda okudum, şöyle başarılıyım, böyle yüksekteyim, param, evim, arabam, Ben yaptım, Ben başardım….’’ gibi kendini öven, yükselten cümleler kuruyorsa ve karşındaki kişiyi küçük, bir şey bilmez, cahil biri gibi görüyorsa bu kişi bence bir hiçtir.

Birilerine sırtını yasladığın duvar her an yıkılabilir bunu hiçbir zaman unutma.

Aslında daha yazmak isteyip yazamadığın çok şeyler var ama Haluk başkanın dediği gibi CHP’nin bu aşamada zarar görmesini istemiyorum.

CHP Serdivan da – (eksi) oyla seçime başlayacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz