Chp Seyhan İlçe Danışma Kurulu Toplandı

CHP Seyhan İlçe Danışma Kurulu 2014 yerel seçimlerde strateji belirlemek amacıyla danışma kurulunu topladı.Danışma Kurulu...

CHP Seyhan İlçe Danışma Kurulu 2014 yerel seçimlerde strateji belirlemek amacıyla danışma kurulunu topladı.

Danışma Kurulu toplantısı için oluşturulan Divana CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Seyhan Kadın Kolu Başkanı Nevin Biçer ve Seyhan Gençlik Kolu Başkanı Emir Altınbağ oy birliği ile seçildi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş’un açış konuşmasıyla başlayan toplantıda Başkan Karakuş, “Görevimizin zor olduğunun bilincindeyiz. Zamanın artık partimizden yana döndüğünün işaretlerini tüm yurtta olduğu gibi Seyhan İlçemizde de gözlemlemekteyiz. Halk artık AKP İktidarından kurtulmak istiyor. Bizlere de bunu gittiğimiz toplantılarda dile getiriyorlar. Bu da bizlerin daha canla başla çalışmamızı artıyor. Bugün Danışma Kurulu toplantımıza katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önerileriniz ve görüşleriniz bizlere çalışmalarımızda yol gösterecektir“ dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmasında Danışma Kurlunun gündemi konusunda da bilgi veren Karakuş, şöyle devam etti:

"Gün birlik ve bütünleşme günüdür. Bizlerin ülkemiz ortamının alt-üst olduğu bu durumda birbirimize kırgınlık için de olma hakkımız olmasa gerek. Gençlerimiz, çocuklarımız bizlerden hesap soracak duruma gelmeden bu birlikteliği en kısa zamanda bütünleşmeye dönüştürmeliyiz. Çalışmalarımız 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde partimizin bir an önce başarılı sonuçlar almasını sağlamak üzerinedir. Durmaksızın CHP Seyhan İlçe Örgütü olarak sorunlarımızı yerinde çözümlemeye çalışıyoruz. Partimizin Seyhan da başarılı sonuçlar alacağını biliyor ve inanıyorum ve tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum."

CHP Seyhan İlçe Danışma Kurulu toplantısına CHP il, ilçe yöneticileri, kurultay delegeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, ESOB üyesi çeşitli oda başkanları, meslek odaları başkanları, tarım üretim ve satış kooperatifleri başkanları, çeşitli sendika temsilcileri, meslek kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katılarak görüşlerini bildirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: