CHP Sivas Milletvekili Özdemir, Suşehri'nde

CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, Suşehri'ne geldi.

CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, Suşehri'ne geldi.

Kelkit Vadisi'nde bulunan bazı ilçelerde bugün düzenlenecek festivallerle katılmak için ilçeye gelen Özdemir, Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay Bahçesi'nde partililerle sohbet etti.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Özdemir, "Türkiye bir taraftan Suriye ile neredeyse savaşa girmek üzere. Terör almış başını gidiyor. Hayvanın para etmediği, samanın, buğdaydan daha pahalı olduğu konusunda toplumun şikayetleri var" dedi.

Vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinlediklerini söyleyen Özdemir, "Festivallere eğlence olarak bakmamak gerekiyor. Daha çok siyasetçiler festivallerde dert dinlemeli. O yörenin sorunlarını sıkıntısını dinlemeli. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak festivallere o gözle bakıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Faruk Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: