CHP Sözcüsü Koç: Başbakan Erdoğan'ı Millet Adına Izlemeye Devam Edeceğiz

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı adım adım...

Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı adım adım izlediğini ve millet adına da izlemeye devam edeceğini söyledi.

Koç, yaptığı yazılı açıklama ile Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi. Koç, şöyle dedi: "Başbakan'ın bayram sabahı ayak üstü kamuoyuna yaptığı açıklamalar ve CHP'ye dönük değerlendirmeleri kendi içinden geçenleri yansıtmak bakımından bir gaflettir ve bühtandır. 'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır sözü, Başbakan'ın tüm acizliğini ve basiretsizliğini ortaya koymaktadır. 2002'den beri terörle mücadele edeceğim diyerek, gizli kapaklı süreçlerin içine önce AKP'yi, sonra da devleti sokan kendisidir. Habur'un planlayıcısı, Oslo'nun mimarı ve tezgahtarı bizzat kendisidir. Habur olayları sırasında güzel şeyler oluyor, ne güzel kucaklaşıyoruz işte diyen yine kendisi ve AKP yetkilileridir. Başbakan, o günlerde sanki dün yaşananları görüp tarif etmiş. Terörün ve PKK'nın cesaretlendirilmesinde, sırtının sıvazlanmasında ve bugün yaşadıklarımızda hiç kuşkusuz temel sorumlu bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. CHP, kendisini adım adım izlemektedir ve millet adına da izlemeye devam edecektir. Terörle pazarlık yaparak akıl hocalarının tarifi ile bu mücadelede ülkemizin her yerini eylem alanı haline getirmelerinin, siyasi sorumluluğu kendisindedir. Özet olarak PKK'nın gizli koalisyon ortağı, uyguladığı politikalarla AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu gerçekleri çarpıtarak sorumluluklarından kaçması mümkün değildir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz