CHP, Suriye Krizini Kapalı Grup Toplantısında Masaya Yatıracak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Suriye’nin Türk askeri uçağını düşürmesiyle ilgili gelişmeleri kapalı grup toplantısında masaya...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Suriye’nin Türk askeri uçağını düşürmesiyle ilgili gelişmeleri kapalı grup toplantısında masaya yatıracak.

CHP’den yapılan açıklamada, CHP Grup Genel Kurulu’nun yarın saat 11.00 de TBMM’de basına kapalı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanacağı duyuruldu. CHP, haftalık grup toplantısını bugün yapmıştı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, kapalı grup toplantısının ardından saat 15.00 de ise CHP Genel Merkezi'nde Merkez Yönetim Kurulu ( MYK )’nu toplayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: