Chp Suşehri İlçe Başkanlığı Kadınlara Çiçek Dağıttı

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Suşehri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı ilçe merkezindeki resmi...

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Suşehri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı ilçe merkezindeki resmi kurumlarda görevli çalışan kadınlara çiçek dağıttı.

Suşehri Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Hüseyin Çorlu, “8 Mart Dünya İşçi kadınları günü nedeniyle ilçe parti teşkilatı olarak çalışan kadınlarımızı unutmadık. Bu anlamlı günde çalışan kadınlarımızı ziyaret ederek kendilerine gül verdik. Daha özgür, daha mutlu ve daha mamur yaşamak için yaşamın her alanında kadınlara çok büyük görevler düşmektedir. Bu görev ve sorumluluklardan kaçmayarak üzerlerine düşeni yapıyorlar. Kadınsız hiçbir şey tam değildir” dedi.

Reklam
Reklam

Suşehri Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Hüseyin Çorlu partili gençlerle beraber resmi kurumları gezerek çalışan kadınlara gül dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: