CHP Tavas İlçe Başkanlığı, Pilav Etkinliği Düzenledi

CHP Tavas İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında pilav etkinliği düzenledi.

CHP Tavas İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında pilav etkinliği düzenledi.

Belediye Parkında bu yıl 3.'sü düzenlenen pilav etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Etkinliğe CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP İlçe Başkanı Süleyman Eser Özgün, Nikfer Belediye Başkanı Ali Yarangünü, Ulukent Belediye Başkanı Mehmet Neşiray, Karahisar Belediye Başkanı Erdal Karacan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, her toplumun zaman zaman tökezlediği süreçlerin olduğunu belirterek, "CHP ulusal bağımsızlık sırasında ve demokratik hayata geçmemizde çok önemli roller oynamıştır. Böylesine zor bir dönemde CHP ilçe teşkilatının tertiplediği bu etkinlik partililerimizin dayanışma örneğidir. Hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. Zoru başaracağız. Biz de galip geleceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Himmet Yavaş da "Yılmayacağız. Mustafa Kemal nasıl milli mücadeleyi başlattıysa, yine milli mücadeleyi hep birlikte bu tür şenliklerle devam ettireceğiz" diye konuştu.

Etkinlikte bin 500 kişiye pilav, yoğurt, pide, ayran dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz