Chp Tbmm Grubu'nda Seçimler

CHP Grup Başkanvekilliği seçimlerinde Akif Hamza Çebi ve Engin Altay’ın ardından beşinci turda Muharrem İnce...

CHP Grup Başkanvekilliği seçimlerinde Akif Hamza Çebi ve Engin Altay’ın ardından beşinci turda Muharrem İnce üçüncü isim olarak belirlendi.

CHP Grubu’nun TBMM’de yapılan seçimlerinin ikinci turunda Akif Hamza Çebi ve Engin Altay’ın Grup Başkanvekili seçilmelerinin ardından Emine Ülker Tarhan, Muharrem İnce, Özgür Özel arasında yaşanan üçüncü isim olma çekişmesi, Emine Ülker Tarhan ve Özgür Özel’in çekilmesiyle sona erdi. Muharrem İnce, 103 oy alarak partisinin üçüncü Grup Başkanvekili oldu. CHP’nin Meclis Başkanvekilliği için altıncı turda Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun çekilmesinden sonra mevcut Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu ile yola devam edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz