CHP Tunceli Milletvekili Aygün'ün Kaçırılması

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılması ile ilgili, "Bu pervasız saldırı, CHP'nin ve tüm toplumumuzun

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılması ile ilgili, "Bu pervasız saldırı, CHP'nin ve tüm toplumumuzun terörle mücadelesine sadece güç katacak ve kararlılığımızı pekiştirecektir" dedi.

Karadağ, yaptığı açıklamada, Aygün'ün bir an önce serbest bırakılması gerektiğini, bu kaçırılma olayının o bölgedeki sorunu başka bir tarafa çektiğini belirtti.

Aygün'ün kaçırılmasının ülke genelinde derin bir üzüntü yarattığını ifade eden Karadağ, şunları kaydetti:

"CHP Tunceli Milletvekilimiz Hüseyin Aygün'ün 12 Ağustos'ta teröristler tarafından kaçırılması olayını şiddetle kınıyoruz. Bu eylem parlamenter demokrasimizi, onun temel organı olan, halkımızın iradesini temsil eden TBMM'yi ve o iradeyi sorunlarımızın çözümü için tek yol olarak gösteren CHP'yi, hedef alan bir meydan okumadır. Bu pervasız saldırı, CHP'nin ve tüm toplumumuzun terörle mücadelesine sadece güç katacak ve kararlılığımızı pekiştirecektir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: