Chp Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Kaçırılması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün terör örgütü PKK tarafından kaçırılmasıyla...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün terör örgütü PKK tarafından kaçırılmasıyla ilgili olarak, "Demokrasi adına üzüntü verici. Vali ve Emniyet Müdürüyle görüştüm. Giden vekillerimizden bilgi aldım. Yarın parlamentoyu toplayacağız. Zaten bugüne kadar toplanmaması da üzüntü verici" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP MYK öncesi CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün terör örgütü PKK tarafından kaçırılmasını değerlendirdi. Keskin, “Demokrasi adına üzüntü verici. Vali ve Emniyet Müdürüyle görüştüm. Giden vekillerimizden bilgi aldım. Yarın parlamentoyu toplayacağız. Zaten bugüne kadar toplanmaması da üzüntü verici” dedi.

Reklam
Reklam

Keskin, ayrıca Şamil Tayyar’ın twitter hesabından 'PKK CHP'li Hüseyin Aygün'ü misafir etmiş, muhabbetiniz bol olsun da millet bu numarayı yemez' şeklinde yaptığı yoruma da tepki göstererek, "Daha önce Emine Hanım'ın ellerini öpmüştü, şimdi de yurt dışından geldi hemen gitsin ayaklarını öpsün. Kendisini affettirir, gelecek dönem milletvekilliğini garanti altına alır" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: