CHP Tunceli milletvekili özür diledi

TUNCELİ (İHA) - CHP Tunceli Milletvekili Hasan Göyüldar, yerel seçimlerdeki başarısızlık nedeniyle vatandaşlara karanfil dağıtıp özür diledi. CHP Tunceli Milletvekili Hasan Göyüldar, bugün seçim bölgesi Tunceli'de esnaf ve kahvehaneleri gezerek vatandaşa karanfil dağıtıp, başarısızlıktan dolayı özür diledi. Tunceli Belediye Yeraltı Çarşısı'na gelen Göyüldar, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye çapında ve Tunceli'de CHP'nin uğradığı yenilginin nedeni olarak parti çalışmalarını ve yönetimini gösterdi.

Reklam
Reklam

Bu dönemde çalışmalar ve politikalarla halka layık olamadıklarını belirten Göyüldar, "Yanlış politikalar ürettik. Bu yüzden tüm Türk halkından ve özellikle Tuncelililer'den özür diliyorum. Ama CHP laikliğin ve çağdaşlığın sembolü olan büyük bir partidir. İnanıyorum ki sonuçları değerlendirip yeni bir düzenleme ve çalışmayla tekrar halkın ve sizin gönlünüzdeki ve kalbinizdeki yerine oturacaktır" dedi.

Bunun ardından kahvehaneleri gezerek karanfil dağıtan Göyüldar, vatandaşlardan başarısız oldukları için özür diledi. Bazı vatandaşlar ise başarısızlığın, Deniz Baykal'ın politikası sonucu gerçekleştiğini öne sürdü.