CHP Ünye İlçe Başkanı Bodancı: "Artık Şehit Vermek Istemiyoruz"

CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı, "Artık şehit vermek istemiyoruz" dedi.

CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı, "Artık şehit vermek istemiyoruz" dedi.

Bodancı, parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla terör konusunda değerlendirme yaptı.

İktidarın terör politikasını eleştiren Bodancı, "Yoğun bir gündem içinden geçiyoruz, başımızda terör belası var. Herkes hatırlayacaktır ki Meclisten büyük bir çoğunlukla yetki belgesi alındı. Bu yetki belgesi Kandil'deki terör ocaklarına operasyonlar yapılması için verildi. Üstünden 1 yılı aşmasına rağmen hiçbir eylem ve hareket yok. Biz Sayın Bakanımızın açıkladığı gibi sivrisinekleri öldürmekle değil de bataklığın kurutulması tarafındayız, bataklık ta Kandil'dir. Meclisin en kısa sürede aldıkları yetkinin gereğini yapmalarını bekliyoruz. Artık şehit vermek istemiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

CHP olarak sınır ötesi operasyonların yapılması gerektiğini düşündüklerini belirten Bodancı, "CHP olarak, sınır ötesi operasyonlar yapılmadıktan sonra biz bu terör cephesi yuvalarının yıkılacağına inanamadığımızı söylemek istiyoruz. Bu konunun sadece silahla çözümünün olmadığını, sorunun siyasi, sosyal ve ekonomik de olduğunu, bir araya gelerek TBMM'de çözüm yollarının bulunması gerektiğini defalarca söyledik ve söylemeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Hacer Coşkun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz