CHP, Üyelerine Sandık Eğitimi Verecek

MERSİN (AA) - CHP İl Başkanlığı tarafından partililer ve gönüllü vatandaşlara "sandık çevresi örgütlenmesi" eğitimi vereceği bildirildi. 

MERSİN - CHP İl Başkanlığı tarafından partililer ve gönüllü vatandaşlara "sandık çevresi örgütlenmesi" eğitimi vereceği bildirildi. İl Eğitim Sekreteri Harika Levent, yaptığı yazılı açıklamada, seçim sandıklarını esas alan ve seçmen listesi üzerinden yürütülen çalışmaları yerel seçimlere 9 ay kala Mersin'de başlatacaklarını belirtti. Düzenlenecek eğitim kurslarında, halkla ilişkiler, iletişim, sandık çevresi örgütlenmesi ve seçim mevzuatının anlatılacağını ifade eden Levent, şunları kaydetti: "Uygulanacak bu eğitim programını tüm ilde uygulamayı planlıyoruz. İlçelerde belirlenen sandık sorumluları, seçimlerde sandık örgütlenme çalışmasından da sorumlu olacak. Sandık çevresi örgütlenmesi eğitimi, yarın Mezitli ilçesinde başlayacak. Eğitim programına üyelerimizin yanı sıra gönüllü vatandaşlar da katılabilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: