Chp Verilen Cezaya Tepki Gösterdi

Fethiye’de, Atatürk portesi, İstiklal Marşı ve Gençliğe Hitabelerin çöpe atılması ile ilgili okul müdürü ve...

Fethiye’de, Atatürk portesi, İstiklal Marşı ve Gençliğe Hitabelerin çöpe atılması ile ilgili okul müdürü ve müdür yardımcısına verilen kınama cezasına Cumhuriyet Halk Partisi’nden tepki geldi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, verilen cezanın göstermelik bir ceza olduğunu iddia ederken, İlçe Başkanı Emrah Doğu ise “Çöpe atılan posterler başbakanın posteri olsaydı milli eğitim müdürü o zaman ne yapardı çok merak ediyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu, Fethiye’de Atatürk resimlerinin çöpe atılması ile ilgili okul müdürüne ve müdür yardımcısına kınama cezası verildiğini yeni öğrendiğini belirterek şöyle konuştu: "Ben tek şey söylemek istiyorum. Acaba o çöpteki posterler Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın posterleri olsaydı Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü ne yapardı çok merak ediyorum”

Reklam
Reklam

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Bu verilen ceza göstermelik bir ceza. Bunu herkes anlıyor. En azından okul müdürünün kamuoyunun karşısına çıkıp yaşanan bu olaylar ile ilgili bir özür dilemesi gerekirdi. En azından müdür bunu yapmalıydı. Bunu yapsaydı bu samimiyeti gösterirdi. Ama bunu yapmadılar. Bir okul müdürü böyle bir hata yapmışsa bir basın toplantısı düzenleyerek özür dileyebilirdi. Uygulanan ceza da göstermelik formaliteden bir ceza. Onların vicdanları pek acımadığı için ne söylesek boş. Ama biz yurttaşlar olarak Atatürk’ümüzü ve bu ülkeyi kurtaran yüce insanlara ve bayrağımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: