Chp Yöneticilere Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay’ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya yöneticileri, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay’ı ziyaret etti.5 Nisan Avukatlar...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya yöneticileri, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay’ı ziyaret etti.

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Baro’da gerçekleşen ziyarete, CHP il Başkanı Enver Kiraz, merkez ilçe başkanı Abduhvahap Ayzabar ve partinin diğer yöneticileri katıldı.

Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, “Avukatlar olarak hak ve özgürlüklerin savunucusuyuz, demokrasinin kaleleriyiz. Hem yargı içinde varız, hem de sivil toplum kuruluşu içindeyiz” dedi.

CHP İl başkanı Enver Kiraz da, ”Avukatlar Günü toplum tarafından fazla bilinmeyen bir gün. Avukatlığı hak arama ihtiyacı taşıyan insanların başvurduğu ilk makam olarak görüyoruz. Avukatlık önemli bir meslek.Yargını bağımsızlığını ve tarafsızlığını, hukukun üstünlüğünü savunuyoruz. Hukukun üstünlüğünden yanayız. Bu noktadan bakan bütün avukatların gününü kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: