Chp Yozgat İl Başkanı Kaytan Ak Parti'ye Üye Yapılmasını Yargıya Taşıdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, kendi bilgisi dışında AK Parti'ye...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, kendi bilgisi dışında AK Parti'ye üye yapıldığı gerekçesiyle Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

Şikayet dilekçesini Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun'a veren Kaytan, adliye sarayı önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, bilgisi dışında AK Partiye üye yapılmasının kendisini üzdüğünü belirterek, “Olay partililerimizi, şahsımı ve ailemi derinden üzmüştür. Bu olayın takipçisi olacağımızı belirtmiştik. CHP İl Başkanı olarak duyduğumuz sorumluluk neticesinde bugün Cumhuriyet Başsavcımıza şikayette bulunduk. Bu yapılan hukuksuzluğu, sahte belgeciliği kim yaptıysa cezasını çekmesini istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasının, kendisinin bilgisi olmadan yapılan üyeliğin bir tescili olduğunu ifade eden Kaytan,”Sehven yapılmış bir olay olduğu söyleniyor. Benim üyeliğim 2 kez yapılmış. İlki 26 Mart 2012 tarihinde diğeri de 1 Haziran 2012 tarihinde yapılmıştır. Sehven yapıldığına inanmıyorum. Çünkü, eşim üye yapılmış, kardeşim üye yapılmış, mahallemde oturan sakinlerden üye yapılanlar var. Sehven değil de bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Bu konuyla ilgili de bugün gerekli suç duyurumuzu yaptık.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: