Chp Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Yozgat halkının geçen 10 yıllık süreçte...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Yozgat halkının geçen 10 yıllık süreçte sürekli iktidar partisine destek verdiğini, ancak karşılığını bir türlü alamadığını söyledi.

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Yozgat'ın Türkiye’nin orta noktasında ulaşım yönünden bütün illere ve limanlara merkezi bir yerde olmasına rağmen halen göç vermeye devam ettiğini belirterek, “Son on yıllık süreçte Yozgat AK Parti iktidarına her zaman birinci sırada oy vermiş ancak bunun karşılığını bir türlü alamamıştır. Yozgatlı çok sayıda üst düzey bürokrat ve bakanlarımız var. Demek ki insanları mevkie getirdikçe memleketini unutuyorlar. Tarlaya dönmüş yollarımız, ilçede mi ilde mi belli olmayan organize sanayi bölgemiz bölgemizin durumu içler acısı. Yatırımdan yoksun kendi kaderine terk edilmiş bir Yozgat var.” dedi.

Reklam
Reklam

Kaytan “CHP olarak biz bu gidişe son vermek istiyoruz. Milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla Yozgat’ın artık kader mahkumiyetini yok etmek istiyoruz. Bütün vatandaşlarımıza, esnafımıza, işçimize, artık CHP sizlerin yanında olacaktır ve sizlerden alacağı güçle de önümüzdeki süreçte de Türkiye genelinde ve ilimizde iktidar mücadelesine başlayacağız ve bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: