Chp Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, bayramların, birlik ve beraberlik duyguları ile...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, bayramların, birlik ve beraberlik duyguları ile yaşanan, tüm toplumun kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştiren, umudun ve toplumsal barışın her düzeyde güçlendiği günler olduğunu söyledi.

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kaytan, bayramların, toplumca yaşadığımız acıların, kırgınlıkların ve düşmanlıkların son bulması için hepimize bir nebze de olsa umut olduğunu belirterek, “Bu günlerde, umutlar canlanır, daha iyiye, güzele olan özlemler dile getirilir. Ancak, daha iyiye ve güzele duyduğumuz özlem, bir başına anlam taşımaz. Bağımsız, özgür, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, kardeşçe yaşanan, inanç, dil, cinsiyet, ırk ayrımı gözetmeksizin herkesin kucaklaştığı, gerçekten özgür ve demokratik bir toplumda, gerçekten eşit bireyler olmak gerekir. Eşitlik, özgürlük, kardeşlik ve barış içinde “bayram” gibi bir geleceğin olduğu, kuvvetler ayrılığı ilkesinin gerçekten hayat bulduğu bir düzende emeğe saygı duyulan nice gelecek güzel günler dileğiyle, tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor, dünyamıza sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: