CHP Yüreğir ilçe’den Tuncelilere ziyaret

CHP Yüreğir ilçe’den Tunceliler derneğine ziyaret

CHP Yüreğir ilçe’den Tunceliler derneğine ziyaret

CHP Yüreğir ilçe başkanı Turgut Üstün ve ilçe yöneticilerinden Kemal Narin ve Sakine Taşkın’la birlikte Adana Tunceliler derneğini ziyaret ederek partinin yerelde ve genelde iktidara gelebilmesi için derneğin desteğini istediler.

CHP Yüregir ilçe başkanı Üstün,Tunceliler dernek başkanı Yılmaz Zeroğlu ve dernek üyeleriyle yapmış olduğu görüşmede,AKP mezaliminden kurtulmanın yolu birlik ve beraberlikten geçeceğine inanıyoruz sivil toplum katmanlarının önemini biliyoruz,bu gün bunun için buradayız desteğinizi bekliyoruz diyerek sözlerini şöyle sürdürdü;

Reklam
Reklam

Sivil toplum örgütleri birer hareket mercileridir,önemli olan bu mercilerin,Partimizin demokrasi yolunda yapmış olduğu mücadeleye,somut adımlarla katkı koymalarıdır.

Genel başkanımız’la birlikte başlayan süreçte,genel politikamız,insan merkezlidir.72 millete bir nazarla bakınız felsefesi genel politikamız olmuştur.İnsanları kamplara bölmekten bu ülke insanına fayda gelmeyeceğini,fakat AKP iktidarı dini siyasete alet ettiği gibi,insanlar arasında kamplaşmadan medet ummaktadır,bu oyuna gelinmemesini söyledi.

Dernek başkanı Yılmaz Zeroğlu’da açıklamasında derneklerini ziyaret etmelerinden oldukca memnun olduklarını açıklarken,Demokrasi ve özgürlükler konusunda atılacak her adımı Tunceliler derneği olarak destek sunacaklarını,fakat parti içerisinde temsili haklarının bulunmadığını,bu toplumu görmezden gelen bir anlayış,CHP içerisinde son bulmalıdır.Temsil hakkı eşit olmalıdır.Artık bu toplumun yönetilmekten ziyade yönetici konuma gelmesinin zamanı gelmiş ve geçmiştir.Evet destek sunağız fakat temsili hakkımızın olması’da gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Dernek sekreteri Efraim Özdemir ise konuşmasında genç dinamik unsurlara ihtiyacın olduğunu,CHP içerisinde simsarlaşmış, tekelleşmiş, büroklatlaşmış, mafyalaşmış bir siyasete noktanın konulması gerektiğini,fakat bu tür insanların her bölgede uzantıları olduğunu,önemli olan CHP içerisindeki bu tür uzantıların önünü keserek ,insan merkezli ,eşit temsili hakların bulunduğu demokratik bir ortam ve yöntem içerisinde partinin işleyişiyle ancak partinin iktidara geleceğini savunduğunu açıkladı.

CHP Yüreğir ilçe başkanı Turgut Üstün ve yönetimi nezaket ziyaretini gerçekleştirdikten sonra vedalaşarak oradan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: