Chp'de Aday Adaylığı Süreci...

Beydağ’ın CHP’li Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, 2014’teki yerel seçimlerde bir kez daha belediye başkan adayı...

Beydağ’ın CHP’li Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, 2014’teki yerel seçimlerde bir kez daha belediye başkan adayı olacağını açıkladı. Beydağ için 4,5 yılın dolu dolu geçtiğini ifade eden Şentürk, “Sırada hayata geçirilecek birçok proje var, bunun için 5 yıl daha göreve talibim” dedi.

2009 yılındaki seçimlerden bu yana Beydağ’da temel belediyecilik adına önemli aşamalar kaydettiklerini ifade eden Şentürk, belediyenin kısıtlı imkânlarına rağmen ilçenin gelişimi adına fedakârca çalıştıklarını aktardı.

Beydağ’ın il merkezine en uzak ilçelerden biri olduğunun altını çizen Şentürk, “Belediye başkanlığında 4,5 yılı geride bıraktım. Görev yaptığım dönemde şunu gördüm; imkanlar dahilinde 5 yıllık süreye mega projeler sığdırılamaz. Bununla beraber Beydağ için birçok ilki gerçekleştirdiğimize de inanıyorum. İlçenin sosyal yaşantısına katkı sunacak tesisler Beydağ’a kazandırıldı. Yaşam kalitesini yükseltmek adına ilçemizin tüm cadde ve sokaklarında düzenlemeler yaptık. Tüm bunları yaparken belediyemizin araç sayısını bir kat daha artırdık” dedi.

Reklam
Reklam

Tüm çalışmalarda belediye imkânlarını seferber ettiklerini kaydeden Şentürk, “4,5 yılda 100 bin metrekareyi aşkın kilit taş kaplaması yaptık. Yazın tozlu, kışın çamurlu sokaklar ilçemiz adına büyük bir sorundu. Bu sorunu aşmak adına hiç durmadan çalıştık. Ödemiş Caddesi gibi büyük bir alanı yenileyerek ilçe girişimize modern bir görünüm kazandırdık. Bunun yanında yeşil alan sayımızı artırarak halkımızın akşamları çıkıp soluk alabileceği dinlenme alanları oluşturduk.

Beydağ Barajı’ndaki 62 bin metrekarelik sosyal tesisi Orman Bakanlığı’ndan kiralayıp Beydağ’da bir ilki başardık. Bu tesisle Beydağ’daki ailelerimizin dilediklerince vakit geçirebileceği bir alanımız oldu. Burada bulunan restoran sadece Beydağ halkının değil çevre il ve ilçelerin de ilgi odağı haline geldi.

İlçe garajımızda da çalışmalar devam ediyor. Eylül ayına kadar tamamlayıp misafirhane olarak değerlendirilebilecek modern bir ilçe garajını ilçemize kazandıracağız.

Belediye hizmetlerinde kullanılan araç sayımızı da artırdık. Belediyemizin olmazsa olmazı itfaiye birimine yeni bir araç daha kazandırdık. Araç sayımız 2009’a göre bir kat daha artmış durumda. Yeni yasa ile birlikte Beydağ’ımız da büyükşehir sınırlarına dâhil olacağı için başka bir süreç başlıyor.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyemizden yatırım konusunda destek olduğundan bu sürecin Beydağ’a fayda getireceğine inanıyorum. Köylerimize de hizmet götüreceğiz. Köylerimizin de sorun ve isteklerini tespit ediyoruz. Bunları da gidermek adına çalışacağız” dedi.

Yeni dönemde Beydağ’da çok daha farklı projeleri hayata geçirmek istediğini ifade eden Şentürk şöyle devam etti: “4,5 yıllık döneme baktığımda başarılı olduğumu düşünüyorum. Bu nedenle bir kez daha adayım. İkinci döneme hazırlanıyorum. Bu adaylık konusunu da gerek CHP il örgütümüzle, gerekse de CHP ilçe örgütümüzle de paylaştım. Partililerimizle bu konuda görüşmelerimiz oldu. Bir kez daha bu yola çıktım. Beydağ’ın kalkınması ve gelişmesi adına yeni dönemde daha başka projelerle halkıma hizmet etmek istiyorum. Hayata geçirilecek birçok proje var”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: