Chp’de Görev Değişimi

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Samsun İl Başkanlığı’nda Ersoy Üstay, il başkanlığı görevini Mehmet Atalay’a devretti.Samsun’da...

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Samsun İl Başkanlığı’nda Ersoy Üstay, il başkanlığı görevini Mehmet Atalay’a devretti.

Samsun’da 3 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Atalay, İl Başkanlığı’nda düzenlenen tören ile görevini Ersoy Üstay’dan devraldı. Partililerin, yeni ve eski yöneticilerin katıldığı devir teslim töreninde konuşan Ersoy Üstay, “Hepimize hayırlı olsun. Göreceksiniz partimiz bugünden itibaren çok daha yukarılara çıkacak” dedi.

Seçimlerde kazanının CHP olduğunu söyleyen İl Başkanı Mehmet Atalay, “Bu seçim tamamen CHP geleneklerine, CHP’ye yaraşır bir şekilde geçti. Kimse kazanmadı, kimse kaybetmedi. Bir tek kurum kazandı, o da CHP. Ben seçimi sonuçlar açıklandıktan sonra kafamda bitirdim. CHP’de seçimler demokratik olgunluk içinde tarafların rekabetidir. İktidar yoluna çıkartacağımız en iyi kadroları seçmeye çalıştık. Artık seçim bitmiştir. Bütün CHP’liler seçimde nasıl tavır göstermiş olurlarsa olsunlar, kesinlikle yoldaşımdır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Partililerden destek isteyen Atalay, “Hepinizi yerel seçimlere doğru giderken yönetime destek vermeye çağırıyorum. Biz sadece partinin görevlileriyiz, başka hiçbir şeyimiz yok. CHP taraftarlarının seçtiği, sizin adınıza görev yapacak görevlileriz. Yaptığımız bir parti görevinden başka bir şey değildir. Asıl destek vermesi gereken, partiyi başarıya götürecek olan, CHP’nin iktidarına yol açacak olan sizlersiniz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: