CHP’de ilçe seçimleri tamamlandı

Ömer Şahin İl Gençlik Kolları Başkan Adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları seçimleri tamamlandı. Şimdi gözler il gençlik kolları başkanlığı seçimlerinde. İlçe gençlik kolları seçimlerinde başarılı çalışma yaptığı belirtilen Ömer Şahin, il gençlik kolları başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı.

Yaklaşık bir aydır yapılan ilçe gençlik kolları seçimlerinde Yenişehir İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığını Serdar Çelik, Toroslar İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığını Çağlar Uz, Mezitli İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığını Çağrı Turan ve Akdeniz İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığını ise Kemal Tuncer kazandı.

Reklam
Reklam

Ömer Şahin İl Gençlik Kolları Başkan Adayı

CHP’de ilçe gençlik kolları seçimleri tamamlandıktan sonra şimdi gözler il gençlik kolları başkanlığı seçimlerine çevrildi. İlçe gençlik kolları seçimlerinde başarılı çalışma yaptığı belirtilen Ömer Şahin, il gençlik kolları başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı.

Şahin: Altı oka ve Cumhuriyetin temel ilkelerine sahip çıkmalıyız

İktidarın yarattığı korku imparatorluğunu; siyasileşmiş ve Cumhuriyetin ilkeleri ile yetişmiş gençlerle yıkıp, yok edileceğini belirten Ömer Şahin, “Türkiye’de hiç olmadığı kadar cumhuriyeti savunan, onun ilkelerini halka aktaran gençlere ihtiyaç var. Emperyalistlerin ayak oyunları ile boğuşulduğu şu günlerde biz Cumhuriyetçi gençler olarak bir arada ve birlik içerisinde olmalıyız. Bizlere emanet edilen altı oka, Cumhuriyetin temel ilkelerine sonuna kadar sahip çıkmalıyız ve sahip çıkılması için çalışmalar yapmalıyız. Gerekirse Denizler gibi bu uğurda ölmeye de hazır olmalıyız. Şuanda biz gençlere büyük görevler düşmektedir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakanlık yolunda yalnız bırakmamalı ve bu hedefinde yanında yer almalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: