Chp'de Üçüncü Aday Ahmet Öztürk

CHP Aydın İl Başkanlığı'nın 27 Mayıs Pazar günü yapılacak kongresi öncesinde başkan adayı sayısı...

CHP Aydın İl Başkanlığı'nın 27 Mayıs Pazar günü yapılacak kongresi öncesinde başkan adayı sayısı üçe çıktı.

CHP merkez ilçe eski başkanı Barkan Kalınomuz ve Milletvekili adayı Hüseyin Yıldız'ın ardından CHP'li Aydın Belediye Meclisi Ahmet Öztürk'de CHP İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Öztürk'ün adaylık açıklamasında bulunmak amacıyla CHP il binasında düzenlediği basın toplantısına CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, CHP İl Başkanı Hulusi Şahinci ve Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ile çok sayıda partili katıldı.

Reklam
Reklam

Öztürk Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Türk siyasi tarihinin en önemli ve ilk partisi olan CHP ülkemizin içinde bulunduğu bu zor koşullarda çok önemli bir görevi üstlenmiştir. Cumhuriyet değerlerimizin yok edilmesini isteyenlere karşı ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması için CHP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan günlerdeyiz. Partimizi tek başına iktidar yapma anlayışıyla 1972 yılında Gençlik kollarında başlamış olduğum siyasi yaşantıma partimin değişik kurullarında görev yaparak sürdürdüm. Bugüne kadar partimin ilkeleri ve ideolojisinden sapmadan ve hiçbir başka partiye oy vermeden partimin neferi olarak çalıştım. iktidar için güçlü orgüt sloganıyla çıktığımız bu yolda partililerimizin Aydın İl Başkanı adaylığıma gereken desteği göstereceklerine eminim. Parti içindeki bu demokrasi yarışında diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

Öztürk ayrıca, Aydın Belediye Meclisi'nde CHP grup başkanı olarak görev yaptığını, il başkanı olarak seçilmesi halinde görevinden istifa etmeyi düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Öztürk, konuşmasının ardından uzun süre alkışlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: