CHP'de Yerel Seçim Öncesi Koordinasyon Toplantıları Başladı

İZMİR (AA) - Yerel seçim hazırlıkları kapsamında belediye başkanları ile bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "14 aydır görevdeyim, belediye başkanlarının yaptığı hizmetlerden memnunuz" dedi.

İZMİR - Yerel seçim hazırlıkları kapsamında belediye başkanları ile bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "14 aydır görevdeyim, belediye başkanlarının yaptığı hizmetlerden memnunuz" dedi. İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen CHP Koordinasyon Toplantıları'nın ilkine parti yönetimi ve CHP'li belediye başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, çalışma alanlarına ilişkin belediye başkanlarının görüşlerine başvurmayı hedeflediklerini ifade etti. Parti ve belediye yönetimlere yönelik eleştirileri doğal bulduklarını da anlatan Engin, partinin il yöneticiliğini üstlendiği 14 aydan bu yana belediye başkanlarının kente yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını, bir grup dışında vatandaşın da memnun olduğunu dile getirdi. Yerel seçimlere proje ve hizmet üretek hazırlandıklarını hatırlatan Ali Engin, "Sosyal projelerin hız kazanacağı bir döneme gireceğiz" diye konuştu. Engin'in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: