Chp’den 130 Aileye Ramazan Yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı tarafından ilçede ihtiyaç sahibi 130 aileye Ramazan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı tarafından ilçede ihtiyaç sahibi 130 aileye Ramazan yardımında bulunulduğu belirtildi.

CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, parti olarak ilçede ihtiyaç sahibi 130 aileye Ramazan yardımında bulunduklarını söyledi.

Kartal, “Parti yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partili vatandaşlarımızın fitre ve zekatlarını birleştirerek oluşturdukları yardımlar, köy, belde ve mahallelerde belirlenen 130 yoksul aileye dağıtıldı. CHP yöneticilerinin ve kadın kolları üyelerinin parti binasında hazırladıkları koliler, yine bizzat yönetici ve kadın kolları tarafından ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ruhuna uygun bir şekilde yoksul vatandaşlarımıza elden teslim edildi” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: