CHP'den 144 saniyelik törene tepki!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Taksim Meydanı’nda yapılan resmi törenlerin kısa sürmesine CHP’liler tepki gösterdi.

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Taksim'de tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törende, Firuzağa İlk ve Ortaokulu öğrencileri İstiklal Marşı'nı söyledi. Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi öğrencileri ise Gaziantep yöresi halk oyunlarını sergiledi. Tören, Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunulmasıyla sona erdi.

[**

**](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/chpden-144-saniyelik-torene-tepki-chpden-144-saniyelik-torene-tepki/11769/1535003/)

Reklam
Reklam

CHP’Lİ SALICI: BU ÇAKMA BİR TÖREN

Resmi törenin ardından CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve beraberindekiler de anıta çelenk sundu. Törenin 2 dakika 24 saniye sürdüğünü belirten Salıcı, bunun, 23 Nisan 1920'de o koşullarda açılan bir meclisin daha sonra kurduğu Cumhuriyet'in 93. yılına yakışmadığını söyledi. Salıcı, kısa süren törenin yasak savmaktan başka bir şey olmadığını savunarak "Bu, çakma bir törendir. Bir işi bu kadar basiretsiz organize ettikleri için kendilerini tebrik ediyorum" dedi. AA