Chp’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, 23 Nisan tarihinin, ülke tarihimizde büyük bir dönüm noktası ve bağımsızlığın kazanıldığını gün olduğunu belirten Erman Gölet, Cumhuriyetin en önemli kuruluş felsefesi olan, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesinin, ulusal egemenliğin ve devletin temel yapısını oluşturan demokratik bir ilke olduğunu ifade etti. Bu ilke ile herkese birey olma hakkı sağlanarak, sorumluluk yüklendiğini ifade eden Gölet “Bugün ve yarın ülkemize, geleceğimiz olan yarının büyükleri çocuklarımıza karşı görevlerimizin ve sorumluluğumuzun olduğu unutulmamalıdır.

Reklam
Reklam

Çocuklarımızın; kardeşlik ve özgürlük duygularıyla yaşayabilecekleri, özlemini duyduğumuz demokratik bir Türkiye dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bu günleri bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu mücadelede emeği geçen arkadaşlarını bir kez daha şükranla anıyorum” diye belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: