Chp'den Akaryakıt Ve Elektrik Zammına Tepki

CHP Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok, elektrik, doğalgaz ve akaryakıta gelen zamlara tepki gösterdi.Başkan Metin...

CHP Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok, elektrik, doğalgaz ve akaryakıta gelen zamlara tepki gösterdi.

Başkan Metin Ok, toplantıda hükümet tarafından son dönemlerde bir zam furyası başladığına dikkati çekerek, "15 gün önce benzin 4,62 lira iken bugün 4,87 lira oldu. Mazot ise 3,94 iken bugün 4,29 lira oldu. Elektriğe yüzde 10,01, doğalgaza ise 9,08 zam geldi. Gelen bu zamlardan sonra fırın ve toplu taşıma şirketlerinin de zam talepleri olacak" dedi.

Başkan Ok, cebindeki paranın hesabını yapan her vatandaşın zamlara tepki göstermesi gerektiğini belirterek, hükümetin ekonomi politikalarını da eleştirdi. Başkan Ok, "Halk zaten fakirleşti. Kamu kurumlarını satarak ve zam yaparak devlet idare etmek kolay. Beş günde müthiş bir zam furyası var, bu kabul edilebilir değil" dedi.

Reklam
Reklam

Ok, ilçe örgütü olarak halkı sokağa dökmeyi planladıklarını da belirterek, "Önümüzdeki günlerde sivil toplum örgütleri ile görüşmeler yaparak halkı sokağa dökmeyi planlıyoruz. Bizler çok çabuk unutan bir toplumuz, ancak bu zamlar kabul edilebilir değildir. Her vatandaş buna tepki göstermeli" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: