Chp’den Alaplı Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Alaplı ilçesinde CHP ilçe Teşkilatı ve...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Alaplı ilçesinde CHP ilçe Teşkilatı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, TBMM’nin tatile girmesi sebebiyle geldiği Alaplı ilçesinde CHP ilçe Teşkilatı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Beraberinde CHP İl Başkanı Halil Furat ve il yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile ilk olarak CHP Alaplı ilçe Teşkilatını ziyaret eden Köktürk, partililerle bir süre sohbet etti. CHP Alaplı ilçe Teşkilatı yönetim kurulu toplantısından ilçe başkanlığına getirilen Hüseyin Tosun’a başarılar dileyen Köktürk, “ Alaplı’da iki dönemdir ilçe başkanlığını yürüten Nuri Tekin arkadaşımız belediye başkan aday adaylığı için bu görevinden istifa etmiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Adaylık için belli bir süreç geçecek bu süreç sonunda adaylarımız belirlenecek, bizde bu süreçte arkadaşlarımıza gereken desteği vereceğiz. CHP olarak Zonguldak ve tüm ilçeler ve beldeleri mutlaka almamız gerekiyor. Ayrıca Nuri Tekin arkadaşımızın ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından yeni göreve Hüseyin Tosun arkadaşımız getirilmiştir. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat da “Belediye başkan aday adaylığı için istifa eden ilçe başkanımız Nuri Tekin’e başarılar diliyorum. Bu vesile ben kendisine partimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni göreve getirilen ilçe başkanımız Hüseyin Tosun’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Köktürk, beraberinde CHP İl Başkanı Halil Furat ve il yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları CHP Alaplı Belediye Başkan aday adayı Nuri Tekin, CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ergin, Serdar Akyol, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezindeki esnaf , çay bahçesi ve kahvehaneleri gezerek vatandaşları dinledi. Gece geç saatlere kadar süren ve yoğun katılımla gerçekleşen sohbetlerde Zonguldak ve Alaplı ilçesi sorunlar ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: