Chp’den Başkan Akgün’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Genel Sekreteri...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamayligil ile CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Akgün, belediyenin Ramazan ayında yapmış olduğu faaliyetlerden bahsetti. Her akşam bir mahallede iftar verdiklerini bu etkinlikten de vatandaşların oldukça memnun kaldığını söyleyen Başkan Akgün, “Ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde açılan oruçlar beni daha mutlu ediyor. Her akşam bir mahallede binlerce kişiyle iftar açıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Tüyap’taki halk iftarı olsun, bayanlarla Edirne gezimiz olsun vazgeçilmezlerimiz. Ramazan etkinliklerimize vatandaşlarımız oldukça büyük ilgi göstermesinden de biz mutlu oluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükçekmecelilerin Ramazan etkinliklerine ilgisini bilen Oran, “3 bin bayanla yaptığınız Edirne gezisi, mahalle iftarları ve 15 bin aileye ramazan paketi dağıtılması Belediye Başkanımızın ve ekibinin ne kadar hassas ve dikkatli çalıştığının birer göstergesidir. Kendisini kutluyorum örnek bir davranış sergiliyor” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: