Chp’den Gazeteciler Onuruna Yemek

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa CHP İl Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteciler...

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa CHP İl Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteciler onuruna yemek verildi.

Ruha Otel’de düzenlenen yemek davetinde, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları, köşe yazarları ve gazete sahipleri bir araya geldi. Yemek öncesi bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Ferhat Karataş, basın mensuplarıyla samimi bir ortamda bir araya gelebilmek için böyle bir programa gerek duyduklarını ifade etti. Halkın bilgilendirilmesinde basının rolüne değinen Karataş, “Gazetecilerin çalışma şartlarını ve karşılaştıkları sorunları biliyoruz. Kendilerinin halkın bilinçlendirilmesi noktasındaki emekleri yabana atılır gibi değil. Ayrıca sevindirici olan 2008 yılında kaldırılan yıpranma payınızın verilmesidir. Bu çok sevindirici bir durum, hayırlı olsun. Sizlerin temposuna biz siyasetçiler de ayak uydurmaya çalışıyoruz. Siyaset ve basın karşılıklı çalışıyoruz. Tabi ki sizin aynı zamanda toplumun aydınlatılması yönünde bir göreviniz var. Programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kamil Güler ise, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş’ın basın kuruluşlarını ziyareti sonrasında bugün gazeteci arkadaşlarla birlikte olması bizi mutlu etti. Siyasi partiler kamuoyuna aktarması gereken bilgileri basınla paylaşır. Burada birlikte olmamız bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: