Chp'den Hanife Öğretmene Tebrik Ziyareti

Mersin’in Erdemli İlçesi CHP İlçe Başkanı Hidayet Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, “Öğretmenlik Mesleğinde Fark...

Mersin’in Erdemli İlçesi CHP İlçe Başkanı Hidayet Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, “Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar” temasıyla Mersin’de yılın öğretmeni seçilen Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu öğretmeni Hanife Civelek’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan CHP Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz, Civelek’in 22 yıllık meslek hayatının başarılarla dolu olduğunu belirterek, “Öğretmenimiz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılın öğretmeni seçilmiş ve kendisi Ankara’da gerek ilimizi gerekse ilçemiz Erdemli’yi en iyi şekilde temsil etmiştir. Kendisi bizlerin ilçemizin ve ilimizin gururu olmuştur. Kendisini yürekten kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yılın öğretmenlerinin belirlenmesinde yapılan değerlendirmeyle ilgili olarak bilgiler veren Hanife Civelek ise, “Bakanlık, Türkiye'nin 81 ilinde görev yapan öğretmenlerin okul içinde ve okul dışındaki çalışmaları incelenerek her ilden bir temsilci belirledi. Mersin ilimizin temsilcisi olarak kendi ismimi görünce büyük mutluluk yaşadım. Ankara’da gerçekleştirilen faaliyetlerde de Mersin ve Erdemli’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım” diye konuştu.

CHP yönetimi Civelek’i başarısından dolayı tebrik ederek bir buket çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: