Chp’den, Kale Projesi’nde Engelli Talebi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Avukat Bilal Doğan, Kale Projesi’nde engellilerin kaleye çıkmaları...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Avukat Bilal Doğan, Kale Projesi’nde engellilerin kaleye çıkmaları için engelli yürüyüş yolunun yapılması gerektiğini söyledi.

Engellilerin Adıyaman Belediyesi’nin yürüttüğü Kale Projesi’nde engellilerin düşünülmediğini iddia eden CHP İl Başkanı Bilal Doğan, engellilerin birçok platformda unutulduğunu ifade etti.

Parti teşkilatıyla kalede incelemelerde bulunan Doğan, “Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın çılgın projesi, ya da mega proje diye adlandırdığı kale projesi bu kadar masrafa, bunca kapsamlı bir uğraşa rağmen tam anlamıyla yerine oturmamış görünüyor. Burada yine birçok platformda olmadığı gibi Kale Projesi’nde de engelli vatandaşlarımız düşünülmemiş. Bu eksiklik engellilerimize verilen değeri gözler önüne seriyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak engelli vatandaşlarımızın haklarını sonuna kadar arayacağımızın altına imza atıyorum. Bu yanlışlığın ve eksikliğin de bir an önce düzeltilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: