CHP'den Kent Meydanı'nda tören

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Yüksel Büyükakten,

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Yüksel Büyükakten, Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün insanlığın değişmez kanunu ölümünün ardından geçen 75 yıl Cumhuriyet sevdalıları için onun bayrağını daha ilerilere taşımak ile geçti.

Sakarya CHP Milletvekili Engin Özkoç’ta konuşmasında, büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün insanlığın değişmez kanunu ölümünün ardından geçen 75 yıl Cumhuriyet sevdalıları için onun bayrağını daha ilerilere taşımak ile geçti.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet’in evlatlarına bıraktığı büyük mirasın sahipçileri olarak 10 Kasım gününde, O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken bir kez daha O'na ve emanetine olan güvenimizi tazeliyor ve bu güveni hiç aklımızdan çıkarmadan ülkemiz için canla başla çalışıyoruz dedi.

Atatürk’ün büyük eseri olan, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacağını tekrarlıyor, Cumhuriyetimizin hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını herkesin bilmesini istiyoruz. Cumhuriyet’in bekçileri olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, sevgiyle, rahmetle ve şükran duyguları ile anıyoruz dedi.

Törene CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Erden Meriç, CHP kadın Kolları Başkanları ve Atatürk Düşünce derneği katıldı ve çelenk koydular.

Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: