Chp'den Muhasebecilere Ziyaret

CHP Nilüfer ilçe yönetimi, Bursa Muhasebeciler ve Serbest Mali Müşavirler Odası'nı (BSMMMO)ziyaret etti.Ziyarette konuşan BSMMMO...

CHP Nilüfer ilçe yönetimi, Bursa Muhasebeciler ve Serbest Mali Müşavirler Odası'nı (BSMMMO)ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BSMMMO Başkanı Mesut Topcu, siyasetin insanların gözünde yeniden itibar kazanmasını istediklerini dile getirerek, “Siyaseti kutsal bir hizmet olarak görüyoruz. Meslek örgütünde yaptığımız çalışmaları da siyasetin bir başka şekli olarak değerlendirmek mümkün. Yaşadığımız toplumla özdeşleşmek, ülkeye hizmet edebilmek için herkesin kendi imkanları ölçüsünde siyaset yapmasını istiyoruz” diyerek, akademik meslek örgütlerinin son dönemde yaşadığı sıkıntılardan bahsetti. Topcu sözlerini şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

“Biz, meslek disiplinimiz neyi gerektiriyorsa bunları kamuoyuyla paylaşıyoruz. Söylediklerimizin iktidarın ya da muhalefetin lehine veya aleyhine olması bizi ilgilendirmiyor. Görüşlerimizi objektif bir şekilde paylaştığımız için halk meslek odalarının görüşlerine değer veriyor. Bu da zaman zaman siyasilerle meslek odaları arasında sıkıntı yaşanmasına sebep olabiliyor. Bu yüzden, meslek örgütleri Türkiye’de vesayet altına sokulmak, kontrol altında tutulmak isteniyor.”

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ise, partileri ve faaliyetleri hakkında genel bilgilendirme yaparak başladığı konuşmasında, Türkiye gündemine ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu. Şahin, Türkiye’nin demokrasi söylemi adı altında demokrasiden hızla uzaklaştığını ileri sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: