CHP'den MÜSİAD'a ziyaret

CHP Elazığ İl Başkanı Mustafa Kemal Atikeler ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök’ü ziyaret etti.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök , Elazığ için maddi ve manevi her türlü sorumluluğu almaya, ellerindeki her imkanı bu yolda paylaşmaya hazır olduklarını ve bu ziyaretin Elazığ’da bir ilk olduğunu söyleyerek CHP il başkanlığıyla birlikte Elazığın kalkınması için bazı projelerde beraber hareket edeceklerini ifade etti.

CHP İl Başkanı Atikeler ise siyaset kurumunun asıl görevinin her türlü soruna çözüm bulmak olduğunu belirterek o,bu, şu demeden gerek iktidarıyla ,muhalefetiyle ve sivil toplum örgütüyle ayırt etmeden Elazığ’ın kalkınmasını amaçlayarak CHP Elazığ İl Başkanlığı olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Elazığ Müsiad Şube Başkanı İbrahim Gök ise bu ziyaretinden dolayı CHP İl Başkanı Atikler’e teşekkürlerini sunarak güzel düşüncelerinden dolayı çok mutluluk duyduğunu ifade etti.

Muhabir:Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: