CHP'den ramazan yardımı

CHP Yalova teşkilatı, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı yapıyor.

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hayriye Sakarya, Ramazan Ayının sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma ve paylaşım ayı olduğunu belirterek, yoksul ve yardıma muhtaç ailelere Ramazan yardımı yaptıklarını söyledi.

Partililerin yardımları ile hazırlanan gıda paketlerini, ihtiyaç sahiplerine götürerek teslim ettiklerini ifade eden Hayriye Sakarya: “Ramazan; sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma ve paylaşım ayıdır. Ülkemiz ve dünya insanlığının bu değerlere ihtiyacı vardır. Bu gerçek karşısında tüm kişi ve kurumların elinden gelen yardımı yapmaları, toplumsal dayanışma duygusunu daha da güçlendirecektir. CHP Yalova teşkilatı olarak amacımız, bu sıcak günlerde Ramazan ayını geçiren halkımıza bir nebze olsun yardımcı olabilmek, Müslümanlığın gerektirdiği gibi ‘komşuyla yardımlaşma ve paylaşmayı sağlamaktır.’ Partililerimizin katkılarıyla hazırlanan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine götürerek teslim ediyoruz. Bize destek olan gönül dostlarımıza, partimize gönül veren herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz