CHP'den Seçim Sandığı Eğitimi

Bilişimden Sorumlu CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kımıl öncülüğündeki CHP heyeti, ilçe ve köylerde gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerle

Bilişimden Sorumlu CHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kımıl öncülüğündeki CHP heyeti, ilçe ve köylerde gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerle ilgili partililere sandık eğitimi verdi.

CHP Adana İl Yönetiminden yapılan açıklamaya göre, CHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kımıl, İl Yönetim Kurulu üyeleri Sait Doğan, Metin Sayılıkan, Bülent Avcu ve İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Baştagül'den oluşan CHP heyeti Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke, İmamoğlu ve Kozan ilçeleri ile köylerini ziyaret etti.

CHP'liler, buralarda 2013'ün Ekim ayında yapılması planlanan yerel seçimler ve CHP'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdiler.

Reklam
Reklam

Şubat ayında yapılan tüzük değişikliğiyle, genel ve yerel seçimlerde, sandık güvenliğiyle ilgili eğitim vermek, partili ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla, il örgütleri bünyesinde, "bilişimden sorumlu il başkan yardımcılığı" oluşturulduğunu ifade eden Mustafa Kımıl, seçimde sandığa sahip çıkmanın büyük önem taşıdığını, bu konuda yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini kaydetti.

Sandık görevinin seçim sonucunu doğrudan etkileyen bir durum olduğunu vurgulayan Kımıl, sandık görevlilerinin daha etkileşimli hale getirilmesi için çalıştıklarını, sandıklarda görev alacak kişilerle birebir görüşüp kayıt aldıktan sonra görevlendirme yaptıklarını ve eğitim verdiklerini belirtti.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: