Chp’den “taciz İddiaları”na Yalanlama

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, yerel bir gazetede yayınlanan “CHP’de 2. Taciz Vakası” haberine...

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, yerel bir gazetede yayınlanan “CHP’de 2. Taciz Vakası” haberine tepki göstererek, “Bilinmelidir ki güneş balçıkla sıvanmaz. Bizim namusumuz, şerefimiz, onurumuza dil uzattırmayız. Kimse merak etmesin bu değerlerimiz her şeyin üzerindedir” dedi.

CHP İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Ezgi Eryılmaz’ın istifasının arkasında “taciz var” yönünde çıkan haberleri yalanlayan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi. Görgöz, “İl Başkanı olarak benim ve Yönetim Kurulu Üyemiz Savaş Erdoğan hakkında çıkartılan saçma sapan haberleri şiddetle kınıyoruz. Hukuki ve cezai yaptırımlar için hukuk müşavirliğimize gerekli başvuru yapılmıştır. Konu yargıya intikal etmiştir. Ayrıca genel merkezimiz de bilgilendirilmiştir. Bizleri yıpratmaya ve karalamaya dönük yapılan bu çirkin, yakışıksız, etik olmayan asılsız haberler, aynı zamanda değerli halkımız üzerinde de bir istifam yaratmaya yönelik hareketlerdir. Ancak bilinmelidir ki; güneş balçıkla sıvanmaz. Bizim namusumuz, şerefimiz, onurumuza dil uzattırmayız. Kimse merak etmesin bu değerlerimiz her şeyin üzerindedir” dedi.

Reklam
Reklam

CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Erdoğan ise, “İl Başkanımın söylediği gibi mücadelemiz yasal olarak devam edecektir. Sözü edilen basın kuruluşunun ve hakkımda çirkin iddiayı atan şahsın bir gün arayla komedi dizisini izledik” diye konuştu.

"İL YÖNETİMİ EVRAKI KORUYAMADI"

Hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade eden Ezgi Eryılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Ben partideki görevimi bırakma sebeplerini dilekçemde yönetimime bildirdim. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma da ilk ağızdan 7 Şubat 2013 tarihinde mail yoluyla gerekli açıklamamı yaparak bilgilendirdim. Bunun dışında herhangi bir basın kuruluşuna yazılı ya da sözlü açıklamada bulunmadım. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Yönetiminde görev aldığım süre zarfında şahsıma yapılan hakaret ve yıldırma çalışmaları vardır ama haberde söylendiği gibi parti içerisinde, ne şahsıma ne de çalışmalarımıza getirdiğim kız arkadaşlarıma cinsel taciz söz konusu değildir. Bir süredir yaşadığım sorunların içeriği bunlardan ibarettir. Bu konularında içeriğinde yer aldığı istifa dilekçemi, İl Başkanlığına ileterek görevimi bıraktığımı bildirdim. Fakat il yönetimi bu gizli evrakı gerektiği gibi koruyamamış ve dilekçem basına yansımıştır. Bu ayıp da İl Yönetimi’nin ayıbıdır. Şahıslardan kaynaklanan sorunların partiye mal edilmeye çalışılması da ayrıca üzücü bir durumdur. CHP İl veya İlçe Yönetimi ile haberdeki gibi bir taciz olayı yaşanmamıştır.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: