CHP'den TMMOB Adana İKK'ya Ziyaret

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer'in, ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Nazım Biçer

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer'in, ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Nazım Biçer ve oda başkanlarını ziyaret ettiği bildirildi.

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nde gerçekleşen görüşmeye CHP İl Başkanı Orhan Sümer, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi, İl Başkan Yardımcıları Kemal Toros, Oktay Özbiçer ve İl Sekreteri ve Mustafa Nadir Mayaoğlu, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Nazım Biçer ile TMMOB'a bağlı oda başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

TMMOB Adana İKK Sekreteri Nazım Biçer, TMMOB arşivlerinin isteyen herkese açık olduğunu belirterek, yerel sorunlarda her zaman isteyen bütün siyasi partilere destek verileceğini kaydetti.

Daha sonra Biçer ve TMMOB'ne bağlı oda başkanları Adana'nın en önemli sorunlarını dile getirdi.

CHP İl Başkanı Orhan Sümer ise başta TMMOB olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti. Sümer, yerel sorunların çözümü için oluşturulacak komisyonlarda TMMOB'ne bağlı odaların da katkıda bulunmasını isteğini de iletti.

Konuşmaların ardından Biçer, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen "Kent Sorunları Sempozyumu II" kitabını Sümer'e hediye etti.

Muhabir: Volkan Kaşık / Aycan Demirel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: