CHP'den Tutuklu Vekiller Için Imza Kampanyası

CHP İpsala İlçe Başkanlığı'nca, "Ergenekon" davasının tutuklu sanıklarından CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın tahliye edilmesi için imza kampanyası

CHP İpsala İlçe Başkanlığı'nca, "Ergenekon" davasının tutuklu sanıklarından CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın tahliye edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

CHP İpsala İlçe Başkanı Tevfik Dirik, "Milli İradeye Özgürlük, Tutuklu Vekiller Haberal ve Balbay'a Özgürlük" sloganıyla Cumhuriyet Meydanı'nda imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

İpsala'da yaşayanları imza kampanyasına katılmaya davet eden Dirik, şu an kadar 500'e yakın imza topladıklarını belirtti.

Dirik, bir gün sürecek kampanya kapsamında toplanan imzaları TBMM'ye göndereceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmail Aliş/Rahmi Cinokur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: